ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ 600 UNIBAT ME YΓΡΑ

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ 600 UNIBAT ME YΓΡΑ

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ 600 UNIBAT ME YΓΡΑ

Οι συσσωρευτές UNIBAT Solar ExCT είναι 2V στοιχεία ανοιχτού τύπου,ειδικά κατασκευασμένες για να αντέχουν,να πληρούν και να υπερβαίνουν τις αυστηρές απαιτήσεις των πελατών στον τομέα της ηλιακής ενέργειας. Είναι σχεδιασμένες για καθημερινή βαθιά εκφόρτιση, μεγάλη διάρκεια ζωής (έως 3000 κύκλους @ 50% D.O.D) με ελάχιστη συντήρηση και υψηλή απόδοση. Συμμορφώνονται με τα πρότυπα IEC 61427…

Κατηγορία:
+
Περιγραφή

Description

Οι συσσωρευτές UNIBAT Solar ExCT είναι 2V στοιχεία ανοιχτού τύπου,ειδικά κατασκευασμένες για να αντέχουν,να πληρούν και να υπερβαίνουν τις αυστηρές απαιτήσεις των πελατών στον τομέα της ηλιακής ενέργειας. Είναι σχεδιασμένες για καθημερινή βαθιά εκφόρτιση, μεγάλη διάρκεια ζωής (έως 3000 κύκλους @ 50% D.O.D) με ελάχιστη συντήρηση και υψηλή απόδοση.
Συμμορφώνονται με τα πρότυπα IEC 61427 και IEC 6089611, καθώς και με τις απαιτήσεις ασφάλειας σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 624852.

Οι σωληνωτές θετικές πλάκες, είναι κατασκευασμένες με τεχνολογία πίεσης 100 bar, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συσσωρευτές Solar ExCT να λειτουργούν ακόμη και σε χαμηλό διαθέσιμο ρεύμα φόρτισης, κάτω από την μερική κατάσταση φόρτισης και εξασφαλίζουν καλή χωρητικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η σειρά συσσωρετών UNIBAT Solar ExCT καλύπτει ένα μεγάλο εύρος βαθιάς εκφόρτισης, χαμηλής συντήρησης 2V, που είναι σχεδιασμένες για εφαρμογές βαθιάς εκφόρτισης. Έχουν εξαιρετική απόδοση για ευρύ φάσμα θερμοκρασιών από 20° C έως +55 °C.

Με χωρητικότητα στοιχείων έως 1200ΑΗ είναι προσυνδεδεμένα σε βάσεις των 8/6/4V έτσι ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν αμέσως κατά την άφιξη στο πεδίο εγκατάστασης.

Η υψηλή ποιότητα και απόδοσης της σειράς συσσωρευτών UNIBAT Solar ExCT, τις καθιστά ιδανική λύση για χρήση σε συστήματα ΑΠΕ, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, σε υβριδικά συστήματα, σε συστήματα τηλεπικοινωνιών, σε συστήματα σηματοδότησης και σε συστήματα φωτισμού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎ

Έχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής (3.000 κύκλοι @ 50% D.O.D, 5.500 κύκλοι @ 30% D.O.D).
Είναι κατασκευασμένες από ειδικό κράμα σε πλέγματα και πλάκες που έχει ώς αποτέλεσμα την πολύ χαμηλή απώλεια νερού, με αποτέλεσμα να έχουμε εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα συμπλήρωσης.
Έχουν πρόσθετη προστασία έναντι των βραχυκυκλωμάτων.
Έχουν μεγάλο εύρος λειτουργίας θερμοκρασίας.
Έχουν εξαιρετική επαναφορά από συνθήκες βαθιάς εκφόρτιση.
Έχουν χαμηλό ρυθμό αυτοεκφόρτισης.
Είναι 100% Ανακυκλώσιμες
Έχουν σχεδιαστή για εύκολη εγκατάσταση και ειναι αρκετά εύκολο να μετακινηθούν σε άλλη θέση εγκατάστασης.
Έχουν χωρητικότητες από 450 έως 1500Ah
Έχουν υψηλή απόδοση αμπέρ / ώρα.
Οι μπαταρίες παρέχονται σε εργοστασιακά φορτισμένη κατάσταση και έτσι είναι έτοιμες να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν.
Υψηλότερη σχέση τιμής / απόδοσης.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το κόστος των συνδέσμων μεταξύ των στοιχείων και της βάσης στήριξής τους για 8V σύνδεση.
Volt:2V AH:750Ah Μήκος:173mm Πλάτος:158mm Ύψος:699mm Εγγύηση:2 Χρόνια (Με την βάση στήριξης)

Σχετικά προϊόντα

Ίσως σας ενδιαφέρουν