ΜΠΑΤΑΡΙΑ 100Α GEL 12V ME 2200 ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΟ 50% ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ JDG12-100 ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΣΗΣ ULTIMATRON FRANCE

ΜΠΑΤΑΡΙΑ 100Α GEL 12V ME 2200 ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΟ 50% ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ JDG12-100 ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΣΗΣ ULTIMATRON FRANCE

ΜΠΑΤΑΡΙΑ 100Α GEL 12V ME 2200 ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΟ 50% ΕΚΦΟΡΤΙΣΗΣ JDG12-100 ΒΑΘΕΙΑΣ ΕΚΦΟΡΤΣΗΣ ULTIMATRON FRANCE

Μπαταρίες GEL Η μπαταρία γέλης είναι μια μπαταρία μολύβδου με ηλεκτρολύτη γέλης. Εφευρέθηκε τη δεκαετία του 1950 στη Γερμανία, αυτός ο τύπος μπαταρίας που δημιουργήθηκε από τη Sonnenschein είναι ένας από αυτούς με τη βέλτιστη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τόσες πολλές άλλες μπαταρίες. Ακριβέστερα, είναι 8 φορές πιο ανθεκτικό από μια παραδοσιακή μπαταρία. Είναι…

€300
Κατηγορία:
+
Περιγραφή

Description

Μπαταρίες GEL

Η μπαταρία γέλης είναι μια μπαταρία μολύβδου με ηλεκτρολύτη γέλης. Εφευρέθηκε τη δεκαετία του 1950 στη Γερμανία, αυτός ο τύπος μπαταρίας που δημιουργήθηκε από τη Sonnenschein είναι ένας από αυτούς με τη βέλτιστη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τόσες πολλές άλλες μπαταρίες. Ακριβέστερα, είναι 8 φορές πιο ανθεκτικό από μια παραδοσιακή μπαταρία. Είναι επίσης το πιο χρησιμοποιημένο για την αποθήκευση της ηλιακής ενέργειας.

Οι μπαταρίες Ultimatron είναι εξαιρετικά ανθεκτικές μπαταρίες αποθήκευσης, ειδικά σχεδιασμένες για τροχόσπιτα, σκάφη και αυτοκινούμενα οχήματα, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη ηλιακή εφαρμογή.

Στις μπαταρίες GEL, ο υγρός ηλεκτρολύτης δεσμεύεται από διοξείδιο του πυριτίου έτσι ώστε να έχει τη μορφή γέλης. Αυτό επιτρέπει πιο αξιόπιστη και χωρίς συντήρηση λειτουργία καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής. Οι ειδικά σχεδιασμένες πλάκες μολύβδου εξασφαλίζουν αυξημένη σταθερότητα και μεγάλο κύκλο ζωής. Αυτός ο τύπος μπαταρίας είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για απαιτητική χρήση ως μπαταρία τροφοδοσίας με χαμηλή εκφόρτιση.

Οι μπαταρίες μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα, είναι απολύτως αδιάβροχες και δεν περιέχουν αέριο, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κινητές εφαρμογές.

Οφέλη με μια ματιά:

Μπαταρία αποθήκευσης υψηλής χωρητικότητας

Ειδικά για απαιτητική χρήση ως καταναλωτική μπαταρία σε ισχυρή λειτουργία κύκλου.

Χωρίς συντήρηση

Υψηλός κύκλος ζωής

Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμη και κατά την κανονική λειτουργία φόρτισης / εκφόρτισης.

Ανθεκτικό σε δονήσεις και κραδασμούς

Ισχυρό και μη ευαίσθητο σε δονήσεις και χάρη στον σταθερό ηλεκτρολύτη.

Αποτελεσματική γρήγορη φόρτιση

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά φόρτισης με ελάχιστη πτώση πίεσης και υψηλή απόδοση.

EΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΩΝ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 330*171*216 mm
ΒΑΡΟΣ 29,5KG

Σχετικά προϊόντα

Ίσως σας ενδιαφέρουν